Agenda – Sabbath – Unleavened Bread – 15th of the 1st Biblical Month What is the Birthright – Genesis 25

Day 3 – April 26th 2024 – 15th of the 1st Biblical Month – 7th day Sabbath

(1) From 7:00 - 8:00 - Breakfast time

- (2) From 8:45 9:15
 - Introduction Welcome Duration: <u>5</u> min.
 - **Prayer** Duration: <u>2</u> min.
 - A. Scripture Songs Introduce <u>Video 1</u> or PDF
 Second Edition Duration: 11 min.

https://144000teachers.org/last-conflict/#1713258502523-3bb167eb-82d2

 B. 7 Pillars of Our Faith – The 7S – Third S – Sabbath Introduce <u>Video 2</u> – Duration: <u>7</u> min – <u>Make an appeal for Baptism</u> Duration: <u>5</u> min – Brothers Amos – Songwe – Others <u>https://144000teachers.org/last-conflict/#1713258502523-3bb167eb-82d2</u>

(3) <u>From 9:15 – 9:35</u>

C. What is the Birthright – Genesis 25 Introduce <u>Video 3</u> – Duration: <u>20</u> min.

https://144000teachers.org/last-conflict/#1713258502523-3bb167eb-82d2

Symposium – Mystery of Godliness

What is the Birthright – Video 3

- What is the Connection Between the Birthright and the Firstborn?
- What is the Connection Between the Birthright and Christ the Firstborn?
- When do we receive the Birthright?

9:35 – 10:05 – <u>30</u> min.

Brother Amos – Others

https://144000teachers.org/last-conflict/#1713258502523-3bb167eb-82d2

<u>From 10:05 – 10:15</u> – <u>10</u> minutes **Break**

(4) From 10:15 – 10:25

D. Key 4 – The Creation Sabbath

Introduce Video 4 – Duration: 10 min.

https://144000teachers.org/last-conflict/#1713258502523-3bb167eb-82d2

(5) <u>From 10:25 – 10:50</u>

E. Key 5 – Which Day is the 7th Day Sabbath Introduce Video 5 – Duration: 25 min.

https://144000teachers.org/last-conflict/#1713258502523-3bb167eb-82d2

(6) From 10:50 – 11:10

F. Key 9 – Calendar Counterfeit Unmasked Introduce Video 6 – Duration: 20 min.

https://144000teachers.org/last-conflict/#1713258502523-3bb167eb-82d2

From 11:10 – 11:20 – 10 minutes Break

 (7) From 11:20 – 12:00
 G. Standing on Trial – Biblical Calendar Introduce Video 7 – Duration: <u>40</u> min.

https://144000teachers.org/last-conflict/#1713258502523-3bb167eb-82d2

 (8) From 12:00 – 13:10
 H. Breaking the Code – Biblical Calendar Introduce Video 8 – Duration: 70 min.
 https://144000teachers.org/last-conflict/#1713258502523-3bb167eb-82d2

From 13:10 - 13:20 - 10 minutes Break

Symposium – <u>Videos 4 – 8</u> <u>13:20 – 14:00 – 50 min.</u> Discuss Main Subject – **Biblical Calendar Restoration** Brother Amos – Others <u>https://144000teachers.org/last-conflict/#1713258502523-3bb167eb-82d2</u> Prayer Lunch time: 14:00 – 15:00 (9) <u>From 15:00 – 15:25</u>

- Welcome Back
- Prayer
- I. Scripture Songs Go to $\underline{Video 1}$ or PDF
 - Second Edition Duration: <u>15</u> min.

https://144000teachers.org/last-conflict/#1713258502523-3bb167eb-82d2

• Appeal – Faithful Stewardship

Introduce <u>Video 9</u> – <u>Play: Day 4</u> – Stewardship – <u>1</u> min. <u>https://144000teachers.org/last-conflict/#1713258502523-3bb167eb-82d2</u>

<u>Appeal</u> – <u>Offering</u> – Brothers – Sisters – Duration: <u>9</u> min.

(10) From 15:25 – 16:30

J. Biblical Calendar – Common or Embolismic

Introduce <u>Video 10</u> – Duration: <u>65</u> min. https://144000teachers.org/last-conflict/#1713258502523-3bb167eb-82d2

From 16:30 – 16:40 – 10 minutes Break

(11) From 16:40 – 17:40 K. On Trial – Declaring the Sabbath More Fully Introduce Video 11 – Duration: <u>60</u> min. <u>https://144000teachers.org/last-conflict/#1713258502523-3bb167eb-82d2</u>

On Trial – <u>Videos 10 – 11</u> 16:10 – 16:40 – <u>30 min.</u> On Trial Session: <u>Brother Edwin</u> – Others Discuss the Main Subject: **Declaring the Sabbath More Fully** <u>https://144000teachers.org/last-conflict/#1713258502523-3bb167eb-82d2</u>

From 16:40 – 16:50 – 10 minutes Break

(12) From 16:50 – 17:35

L. Fourth Decree – Restoring Worship

Introduce <u>Video</u> 12 – Start at: <u>1:42:24</u> to <u>2:24:12</u>

Duration: <u>45</u> min.

https://144000teachers.org/last-conflict/#1713258502523-3bb167eb-82d2

From 17:35 – 17:45 – 10 minutes Break

(13) From 17:45 – 18:30

Symposium – <u>Video 12</u>

17:45 – 18:30 – <u>45</u> min.

Discuss Main Subject – Restoring Worship – Event Timelines Brother Amos – Others

https://144000teachers.org/last-conflict/#1713258502523-3bb167eb-82d2

- Close with Prayer and Testimonies
- You may choose to perform baptisms