Agenda – 12 Day Training – Edited Restoration Movement – On Trial – Second Coming Day 11

(1) From 7:00 - 8:00 - Breakfast time

(2) From 8:30 – 9:15

• Introduction – Welcome

• Prayer

**A. Scripture Songs –** <u>Second Edition</u> – Introduce <u>Video 1</u> Duration: 15 min.

https://144000teachers.org/movement2/#1629503507430-2120fb2a-87bc

B.7 Pillars of Our Faith – Seventh S – Second Coming Introduce <u>Video 2</u> – Duration: <u>7</u> min.

https://144000teachers.org/movement2/#1629503507430-2120fb2a-87bc

Make an appeal for Baptism Duration: 8 min.

C. GMME – Youth Workers – Agenda – Creation 4 – Duration: <u>15</u> min <u>https://144000teachers.org/movement2/#1629503507430-2120fb2a-87bc</u>

(3) From 9:15 – 10:25

D. Seventh S – Second Coming

Introduce <u>Video 3</u> – Duration: <u>1:10</u> hour <u>https://144000teachers.org/movement2/#1629503507430-2120fb2a-87bc</u>

From 10:25 – 10:40 – 15 minutes Break

Discussion – Questions – Video 3 – 45 min.

10:40 - 11:25

Chaired by:

Assisted by: Lifestyle Educators from 144000teachers Discuss the Main Subject – First and Second Coming Compared https://144000teachers.org/movement2/#1629503507430-2120fb2a-87bc

(4) From 11:25 – 12:55

E. New Light - Mazzaroth – Volume 1

Introduce Video 4 – Duration: 1:30 hour

https://144000teachers.org/movement2/#1629503507430-2120fb2a-87bc

## From 12:55 – 13:10 – 15 minutes Break

Discussion – Questions – Video 4 – 50 min.

13:10 - 14:00

Chaired by:

Assisted by: Lifestyle Educators from 144000teachers Discuss the Main Subject – Mazzaroth – Volume 1

https://144000teachers.org/movement2/#1629503507430-2120fb2a-87bc

Prayer Lunch time: 14:00 – 15:00

## (8) From 15:00 – 15:25

F. Welcome

• Prayer

• Scripture Songs – <u>Second Edition</u> – <u>Video 1</u> – Duration: <u>15</u> min. <u>https://144000teachers.org/movement2/#1629503507430-2120fb2a-87bc</u>

## • Appeal – Faithful Stewardship

Introduce Video 5 – Play: Day 4 – Stewardship – 1 min. https://144000teachers.org/movement2/#1629503507430-2120fb2a-87bc

Appeal - Offering - Duration: 9 min.

(9) From 15:25 – 16:55

G. New Light – Mazzaroth – Volume 2

Introduce Video 6 – Duration: 1:30 hour

https://144000teachers.org/movement2/#1629503507430-2120fb2a-87bc

From 16:55 – 17:10 – 15 minutes Break

Discussion - Questions - Video 6 - 30 min.

17:10 - 17:40

## Chaired by:

Assisted by: Lifestyle Educators from 144000teachers Discuss the Main Subject – New Light - Mazzaroth – Volume 2 https://144000teachers.org/movement2/#1629503507430-2120fb2a-87bc

(10) From 17:40 – 18:40

H. New Light - Mazzaroth – Volume 3

Introduce Video 7 – Duration: 60 min.

https://144000teachers.org/movement2/#1629503507430-2120fb2a-87bc

Discussion – Questions – Video 7 – 30 min.

18:40 – 19:10

Chaired by:

Assisted by: Lifestyle Educators from 144000teachers Discuss the Main Subject – New Light - Mazzaroth – Volume 3 https://144000teachers.org/movement2/#1629503507430-2120fb2a-87bc (12) From 19:10 – 19:15 N. Make an Appeal for Baptism

> Prayer Baptism