Agenda – 12 Day Training – Edited Restoration Movement – On Trial – State of the Dead and Spiritualism Day 8

(1) From 7:00 - 8:00 - Breakfast time

(2) From 8:30 – 9:10

• Introduction – Welcome

• Prayer

A. Scripture Songs – <u>Third Edition</u> – Introduce <u>Video 1</u> Duration: 15 min.

https://144000teachers.org/movement2/#1629503389801-4789721e-a4eb

B. 7 Pillars of Our Faith – Fifth S – State of the Dead – Spiritualism Introduce <u>Video 2</u> – Duration: <u>2</u> min.

<u>Make an appeal for Baptism</u> Duration: <u>8</u> min. <u>https://144000teachers.org/movement2/#1629503389801-4789721e-a4eb</u>

C. GMME – Youth Workers – Agenda – Creation 1 – Duration: <u>15</u> min <u>https://144000teachers.org/movement2/#1629503389801-4789721e-a4eb</u>

(3) <u>From 9:10 – 10:40</u> **D. Fifth S – State of the Dead – <u>Video 3</u> Introduce <u>Video 3</u> – Duration: <u>1:30</u> hour <u>https://144000teachers.org/movement2/#1629503389801-4789721e-a4eb</u>** 

From 10:40 - 10:55 - 15 minutes Break

Discussion - Questions - Video 3 - 30 min.

10:55 - 11:25

Chaired by: Assisted by: Lifestyle Educators from 144000teachers Discuss the Main Subject – State of the Dead https://144000teachers.org/movement2/#1629503389801-4789721e-a4eb

(4) From 11:25 – 12:05

E. Get Ready – Get Ready

Introduce Video 4 – Duration: 40 min.

https://144000teachers.org/movement2/#1629503389801-4789721e-a4eb

(5) From 12:05 – 12:30

F. Forgive – Ye shall be Forgiven

Introduce Video 5 – Duration: 25 min.

https://144000teachers.org/movement2/#1629503389801-4789721e-a4eb

## From 12:30 – 12:45 – 15 minutes Break

(6) <u>From 12:45 – 13:25</u> G. There Shall be Signs

Introduce Video 6 – Duration: 40 min.

https://144000teachers.org/movement2/#1629503389801-4789721e-a4eb

Discussion – Questions – Videos 4 – 6 – 35 min.

13:25 - 14:00

Chaired by:

Assisted by: Lifestyle Educators from 144000teachers Discuss the Main Subject – Get Ready – Forgive – There Shall be Signs https://144000teachers.org/movement2/#1629503389801-4789721e-a4eb

Prayer Lunch time: 14:00 – 15:00

## (7) From 15:00 – 15:25

H. Welcome

• Prayer

• Scripture Songs – <u>Third Edition</u> – <u>Video 1</u> – Duration: <u>15</u> min. <u>https://144000teachers.org/movement2/#1629503389801-4789721e-a4eb</u>

## • Appeal – Faithful Stewardship

Introduce <u>Video 7</u> – <u>Play: Day 1</u> – Stewardship – <u>1</u> min. <u>https://144000teachers.org/movement2/#1629503389801-4789721e-a4eb</u>

Appeal - Offering - Duration: 9 min.

(8) From 15:25 – 16:25

I. No Other Gods Before Me – Part I

Introduce Video 8 – Duration: 58:26 min.

https://144000teachers.org/movement2/#1629503389801-4789721e-a4eb

From 16:25 – 16:40 – 15 minutes Break

(9) From 16:40 – 17:50

J. No Other Gods Before Me – Part II Introduce Video 9 – Duration: <u>67</u> min Please start and stop as indicated: <u>58:26 – 2:04:42</u>

From 17:50 – 18:00 – <u>10</u> min

(10) From 18:00 – 18:40

K. No Other Gods Before Me – Part III

Introduce Video 10 – Duration: 38 min.

Please start and stop as indicated: 2:04:43 – End

https://144000teachers.org/movement2/#1629503389801-4789721e-a4eb

(11) From 18:40 – 19:15

L. Trial - State of the Dead and Spiritualism

Introduce Video 11 – Duration: 35 min.

https://144000teachers.org/movement2/#1629503389801-4789721e-a4eb

(12) From 19:15 – 19:20 M. Make an Appeal for Baptism

> Prayer Baptism