Agenda – 12 Day Training – Edited Restoration Movement – On Trial – Upholding the Health Message Day 7

- (1) From 7:00 8:00 **Breakfast time**
- **(2)** From 8:30 9:10
 - Introduction Welcome
 - Prayer
 - **A.** Scripture Songs Second Edition Introduce Video 1 Duration: 15 min.

https://144000teachers.org/movement2/#1629503059340-230269d4-4752

B. 7 Pillars of Our Faith – Fourth S – Soul Temple Introduce **Video 2** – Duration: **2** min.

Make an appeal for Baptism Duration: 8 min.

https://144000teachers.org/movement2/#1629503059340-230269d4-4752

- C. GMME Youth Workers Agenda Creation 7 Duration: <u>15</u> min https://144000teachers.org/movement2/#1629503059340-230269d4-4752
 - (3) From 9:10 9:25
- D. Country Living Agriculture ABC of Education
 Introduce Video 3 Duration: 13 min.
 https://144000teachers.org/movement2/#1629503059340-230269d4-4752
 - **(4)** From 9:25 9:45
 - E. Country Living Agriculture Preparing Now

Introduce <u>Video 4</u> – Duration: <u>20</u> min.

https://144000teachers.org/movement2/#1629503059340-230269d4-4752

From 9:45 - 10:00 - 15 minutes Break

- **(5)** From 10:00 10:15
 - F. Back to Eden Old Paths Garden Covering

Introduce <u>Video 5</u> – Duration: <u>15</u> min.

https://144000teachers.org/movement2/#1629503059340-230269d4-4752

(6) From 10:15 – 10:35

G. Back to Eden - Soil Preparation

Introduce Video 6 - Duration: 20 min.

https://144000teachers.org/movement2/#1629503059340-230269d4-4752

(7) From 10:35 – 11:05

H. Wild Plant that may Save your Life

Introduce Video 7 - Duration: 30 min.

https://144000teachers.org/movement2/#1629503059340-230269d4-4752

From 11:05 - 11:15 - 10 minutes Break

Discussion – Questions – Videos 3 – 7 – 30 min.

11:15 - 11:45

Chaired by:

Assisted by: Lifestyle Educators from 144000teachers
Discuss the Main Subject – Agriculture and Preparing Now
https://144000teachers.org/movement2/#1629503059340-230269d4-4752

From 11:45 - 12:00 - 15 minutes Break

(8) From 12:00 – 12:40

I. The Covering - Robe of Righteousness

Introduce Video 8 - Duration: 40 min.

https://144000teachers.org/movement2/#1629503059340-230269d4-4752

(9) From 12:40 – 13:20

J. The Covering – Eden Restored

Introduce <u>Video 9</u> – Duration: <u>40</u> min.

https://144000teachers.org/movement2/#1629503059340-230269d4-4752

From 13:20 - 13:30 - 10 minutes Break

Discussion – Questions – Videos 8 – 9 – 30 min.

13:30 - 14:00

Chaired by:

Assisted by: Lifestyle Educators from 144000teachers

Discuss the Main Subject - The Covering

https://144000teachers.org/movement2/#1629503059340-230269d4-4752

Prayer Lunch time: 14:00 – 15:00

(10) From 15:00 – 15:25

- K. Welcome
- a. Prayer
- b. **Scripture Songs** <u>Second Edition</u> <u>Video 1</u> Duration: <u>15</u> min. https://144000teachers.org/movement2/#1629503059340-230269d4-4752
 - Appeal Faithful Stewardship

Introduce <u>Video 10</u> – <u>Play: Day 7</u> – Stewardship – <u>1</u> min. https://144000teachers.org/movement2/#1629503059340-230269d4-4752

Appeal – **Offering** – Duration: **9** min.

- **(11)** From 15:25 15:35
 - I. Introduction Ministry of Healing Today Introduce Video 11 Duration: 10 min.
- **(12)** From 15:35 15:50
 - J. 8 Laws of Health Explanation

Introduce <u>Video</u> 12 – Duration: <u>15</u> min.

https://144000teachers.org/movement2/#1629503059340-230269d4-4752

- **(13)** From 15:50 16:00
 - K. None of these Diseases

Introduce – Video 13 – Duration: 10 min.

https://144000teachers.org/movement2/#1629503059340-230269d4-4752

From 16:00 - 16:15 - 15 minutes Break

Discussion – Questions – \underline{\text{Videos 11} - 13} – \underline{\text{30}} min.

16:15 - 16:45

Chaired by:

Assisted by: Lifestyle Educators from 144000teachers Discuss the Main Subject – **Health** – **Diseases**

https://144000teachers.org/movement2/#1629503059340-230269d4-4752

<u>From 16:45 – 17:00 – 15 minutes</u> <u>Break</u>

(14) From 17:00 – 17:45

L. Parasitology - Uninvited Guests

Introduce – Video 14 – Duration: 45 min.

https://144000teachers.org/movement2/#1629503059340-230269d4-4752

Discussion - Questions - Video 14 - 30 min.

17:45 - 18:15

Chaired by:

Assisted by: Lifestyle Educators from 144000teachers Discuss the Main Subject – **Parasitology**

https://144000teachers.org/movement2/#1629503059340-230269d4-4752

(15) From 18:15 – 18:50

M. Addictions - Natural Cleansing Program

Introduce – Video 15 – Duration: 35 min.

https://144000teachers.org/movement2/#1629503059340-230269d4-4752

Discussion - Questions - Video 15 - 25 min.

18:50 - 19:15

Chaired by:

Assisted by: Lifestyle Educators from 144000teachers

Discuss the Main Subject - Addictions - Cleansing Program

https://144000teachers.org/movement2/#1629503059340-230269d4-4752

(16) From 19:15 – 19:20

N. Make an Appeal for Baptism

Prayer Baptism