# Agenda – 12 Day Training

Restoration Movement – Tabernacles – Preference or Conviction <u>Day 12</u> –  $4^{th}$  of the 7<sup>th</sup> Biblical Month –  $4^{th}$  Day of Repentance

# (1) From 7:00 – 8:00 – Breakfast time

- (2) From 9:00 9:50:
  - Introduction Welcome
  - Prayer
    - **A. Scripture Songs –** <u>Lusaka Team</u> +++ Introduce <u>Video 1</u> Choose from the 4 Editions – 20 min.

https://144000teachers.org/generation-144k/#1638311921284-cdc8adcd-9f41

**B.** <u>Make an appeal for Baptism</u> – Duration: <u>5</u> min – Bro. Amos

C. True Education – Preference or Conviction Sis. Odette – <u>Video L</u> – Duration: <u>15</u> min

https://144000teachers.org/city-country/#1662032523008-b67b3c69-91df

(3) From 9:50 – 10:25:

D. Christ was born at Tabernacles – Not on Christmas Day <u>Video 2</u> – Duration: <u>35</u> min.

https://144000teachers.org/library/#1610309358481-7fbc2579-efd8

(4) From 10:25 – 11:30

E. Solid Foundation – Firm Platform – October 22<sup>nd</sup> 1844 Video 3 – Duration: <u>65</u> min.

https://144000teachers.org/library/#1635293130825-c234203a-6a32

# From 11:30 – 11:45 – 15 minutes Break

(5) <u>From 11:45 – 12:10</u>

F. The Validity of the October 22<sup>nd</sup> 1844 Position

Video 4 – Duration: 25 min. – Please start at 1:05 min.

See: III. Sabbath Study - Agenda - Repairers of the Breach at:

https://144000teachers.org/city-country/#1660408108303-a49a9efa-b0e9

(6) From 12:10 – 12:50

G. Old Greenwich – New Atomic Clock – True Universal Time
Video 5 – Duration: <u>40</u> min.

https://144000teachers.org/library/#1635293130825-c234203a-6a32

#### From 12:50 – 13:05 – 15 minutes Break

(7) From 13:05 – 14:00

Standing on Trial for your Beliefs – Videos 2 – 5

<u>55</u> min. **13:05 – 14:00 Chaired by:** Brother <u>Edwin</u> **Assisted by:** Lifestyle Educators from 144000teachers Subject: Fall Feasts – Messiah's Birth – 22<sup>nd</sup> of October,1844

> Prayer Lunch time: 14:00 – 15:00

(8) From 15:00 – 15:20

#### H. Scripture Songs

Prayer

**Songs** – **Team** – <u>Video 1</u> – Duration: <u>20</u> min.

https://144000teachers.org/generation-144k/#1638311921284-cdc8adcd-9f41

(9) From 15:20 – 16:00

I. 12 Steps to Health – 12 Steps to Christ – Steps 11<sup>th</sup> – 12<sup>th</sup> Video 7 – Duration: <u>40</u> min.

https://144000teachers.org/generation-144k/#1661805925479-e063a279-e3ea

# From 16:00 – 16:15 – 15 minutes Break

(10) From 16:15 – 18:00

#### J. Tenth Decree – Behold I Shew you a Mystery

Video 8 – Duration: 1:45 hour

https://144000teachers.org/library/#1610311262148-4b1c9efd-8aef

From 18:00 – 18:15 – 15 minutes Break

(11) <u>From 18:15 – 19:00</u> K. <u>Give the Certificates</u> or:

# Standing on Trial for your Beliefs – Video 8

45 min.

# 18:15 – 19:00

Chaired by: Brother Edwin Assisted by: Lifestyle Educators from 144000teachers Subject: Mystery Revealed

(12) From 19:00 – 19:05

L. Make an Appeal for Baptism