Agenda

Restoration Movement – True Education – Time Out Day 5

- (1) <u>From 7:00 8:00</u> **Breakfast time**
- **(2)** From 9:00 9:40
 - Introduction Welcome
 - Prayer
 - **A. Scripture Songs –** <u>Lusaka Team</u> +++ Introduce <u>Video 1</u> Choose from the 4 Editions <u>15</u> min.

https://144000teachers.org/generation-144k/#1638311921284-cdc8adcd-9f41

B. True Education - Time Out - Sis. Odette

Video E - Duration: 20 min

https://144000teachers.org/city-country/#1662032523008-b67b3c69-91df

C.7 Pillars of Our Faith - Third S - Sabbath

Introduce Video 2 – Duration: 7 min.

Make an appeal for Baptism

Duration: 5 min – Brothers Amos – Songwe

https://144000teachers.org/movement2/#1629503194898-bff4751a-fb31

(3) From 9:40 – 10:20

D. Standing on Trial – The Biblical Calendar

Introduce <u>Video 3</u> – Duration: <u>40</u> min

https://144000teachers.org/movement2/#1629502996044-094f7afd-7c41

(4) From 10:20 – 10:50

Standing on Trial for your Beliefs - Video 3

<u>30</u> min.

10:20 - 10:50

Chaired by: Brother Edwin

Assisted by: Lifestyle Educators from 144000teachers Discuss the Subject of: The Calendar – Leviticus 23

From 10:50 - 11:00 - 10 minutes Break

(5) From 11:00 – 12:10

E. Breaking the Code - Computation of the Biblical Calendar

Introduce Video 4 - Duration: 1:10 hour

https://144000teachers.org/movement2/#1629502996044-094f7afd-7c41

Standing on Trial for your Beliefs - Video 3 - 4

<u>**40**</u> min.

12:10 - 12:50

Chaired by: Brother Edwin

Assisted by: Lifestyle Educators from 144000teachers Discuss the Subject of: The Calendar – Leviticus 23

<u>From 12:50 – 13:00 – 10 minutes Break</u>

(6) From 13:00 – 13:30

F. Synchronism - Chronology - Introduction

Introduce <u>Video 5</u> – Duration: <u>30</u> min

https://144000teachers.org/movement2/#1629502996044-094f7afd-7c41

Standing on Trial for your Beliefs – Video 3 – 4

30 min.

13:30 – 14:00

Chaired by: Brother Edwin

Assisted by: Lifestyle Educators from 144000teachers Discuss the Subject of: The Calendar – Leviticus 23

Prayer Lunch time: 14:00 – 15:00

(7) From 15:00 – 15:10

G. Scripture Songs

Prayer

Songs - Team - Video 1 - Duration: 10 min.

https://144000teachers.org/generation-144k/#1638311921284-cdc8adcd-9f41

(8) From 15:10 – 15:55

H. 12 Steps to Health – 12 Steps to Christ – Fifth Step

Video 5 - Duration: 45 min.

https://144000teachers.org/generation-144k/#1661805925479-e063a279-e3ea

(9) From 15.55 – 16:05

I. The Covering – Appeal on Stewardship – <u>Video</u> 6

Duration: 8 min.

https://144000teachers.org/city-country/#1660900929546-aadbc496-3e3a

(10) From 16:05 – 17:05

J. Synchronism - Chronology - Ezekiel

Introduce Video 6 - Duration: 1 hour

https://144000teachers.org/movement2/#1629502996044-094f7afd-7c41

<u>From 17:05 – 17:15 – 10</u> minutes **Break**

(11) From 17:15 – 19:00

K. Synchronism and Chronology – 457 BC

Introduce <u>Video 7</u> – Duration: <u>1:45</u> hour

https://144000teachers.org/movement2/#1629502996044-094f7afd-7c41

Standing on Trial for your Beliefs - Video 6 - 7

30 min.

19:00 – 19:30 --- Choose to cancel or do this session

Chaired by: Brother Edwin

Assisted by: Lifestyle Educators from 144000teachers Discuss the Subject of: The Statutes – Leviticus 23

(12) <u>From 19:30 – 19:35</u> **L. Make an Appeal for Baptism**

Prayer Baptism